Veelgestelde Vragen

Vaak komen wij bij Taxatie Hoofddorp dezelfde vragen tegen van klanten en geïnteresseerden. Hier op de veelgestelde vragen pagina hebben wij een aantal vragen op een rijtje gezet om u op weg te helpen.

Hoe vraag ik een taxatie aan?

Een taxatie bij ons aanvragen is erg simpel. Op de homepagina van onze website klikt u op de pagina ‘Taxatie aanvragen’. Hierna vult u enkel nog het formulier in. Hierna hoeft u verder niets meer te doen. Wij zullen dan binnen een werkdag telefonisch contact met u opnemen.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Wij kunnen u momenteel een reactietijd van één werkdag garanderen. Wij bellen u dus op doordeweekse dagen altijd binnen een dag nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld.

Na hoeveel tijd kan ik het rapport ontvangen?

Binnen maximaal vijf werkdagen na de taxatie kunt u een taxatierapport verwachten. Dit kunnen wij mogelijk maken, omdat onze ervaren taxateurs ingespeeld zijn op onze unieke werkwijze en volledig gespecialiseerd zijn in het taxeren.

Hoe gaan de taxateurs van Taxatie Hoofddorp te werk?

Vanaf het moment dat u op onze website een taxatie aanvraag heeft ingediend proberen wij om binnen een werkdag contact met u op te nemen. Een van onze erkende taxateurs zal dan telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken. De datum en tijd van het taxatiemoment kunt u zelf bepalen. U dient echter wel zelf aanwezig te zijn tijdens de taxatie. Uw aanwezigheid gedurende de gehele tijd van het taxeren is noodzakelijk in verband met het beantwoorden van eventuele vragen. Na de taxatie kunt u het taxatierapport vervolgens binnen 5 dagen tegemoet zien.

Wat zijn de kosten van een taxatie?

Voor onze complete en zo gehete ‘all-in taxatie’ bij Taxatie Hoofddorp betaalt u maar 325 euro. Voor een NWWI taxatie betaalt u slechts 450 euro. Beide prijzen zijn inclusief btw en extra kosten. Op deze manier weet u van tevoren exact hoeveel u uit zult geven.

Waar staat NWWI voor?

NWWI is een afkorting van Nederlandse woning waarde instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurmerk heeft specifieke criteria voor een goede taxatie. Kwaliteit is voor Taxatie Hoofddorp één van de belangrijkste aandachtspunten. Daarom houden wij ons enkel bezig met kwalitatieve NWWI taxaties.

Hoe kan Taxatie Hoofddorp tegen zo’n lage prijs deze dienst aanbieden?

Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij onze dienst tegen deze prijs aanbieden. Bij Taxatie Hoofddorp streven we er altijd naar om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Dit uit zich bijvoorbeeld in het feit dat wij ons enkel specialiseren in taxeren en de manier waarop wij onze aanvragen verwerken.

Meer uitleg over deze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*