Taxatie Garantie

Bij Taxatie Hoofddorp staat het leveren van kwaliteit op nummer een. Om hier garant voor te staan bieden wij onze klanten een Taxatie Garantie aan op al de door ons opgestelde taxatierapporten.

Het leveren van kwaliteit vinden wij bij Taxatie Hoofddorp één van de belangrijkste dingen die er zijn. Om deze reden geven wij op al onze taxatierapporten een Taxatie Garantie. Hieronder vindt u een uitgebreide lijst met punten vallen die binnen onze Taxatie Garantie:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Bij Taxatie Hoofddorp zijn alleen gecertificeerde taxateurs in dienst. Zij staan in in de registers van VastgoedCert of SCVM. Verder zijn de taxateurs van Taxatie Hoofddorp allemaal aangesloten bij één van de volgende brancheorganisaties: NVM, VBO, RVT of LMV. Uiteraard zijn onze taxateurs volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in Hoofddorp en haar woonmarkt omstandigheden.

Garantie op gebiedsexpertise

De taxateurs van Taxatie Hoofddorp hebben dankzij jarenlange werkervaring in Hoofddorp een zeer goede kennis over de woningmarkt van Hoofddorp. Daarnaast zijn ze tevens altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Wij zien er altijd streng op toe dat onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van het laatste model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF). Dit doen wij omdat wij kwaliteit altijd erg belangrijk vinden.

Garantie op erkenning

Op het moment dat u door Taxatie Hoofddorp een taxatierapport laat opstellen dan wordt dat altijd door een bank en/of hypotheekverstrekker erkend. Mocht het in het enkele geval toch voorkomen dat het niet wordt erkend dan kunt u het object in kwestie bij ons geheel vrij van kosten opnieuw laten taxeren.

Garantie op snelheid

 • Binnen 24 uur na de aanvraag van uw taxatie garanderen wij u dat er telefonisch contact met u opgenomen wordt.
 • Direct nadat u uw aanvraag heeft gedaan contacteren wij een taxateur uit de desbetreffende regio. Deze taxateur neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u en/of de verkopende partij op.
 • U kunt het taxatierapport vervolgens verwachten binnen 5 werkdagen nadat de taxateur het heeft getaxeerd.

Samengevat

Om het bovenstaande verhaal kort samen te vatten kunt u dus stellen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over of het taxatierapport wel of niet door hypotheekverstrekkers en banken wordt erkend. Wanneer het taxatierapport in een enkel geval toch niet wordt erkend dan krijgt u van Taxatie Hoofddorp een kosteloze hertaxering.

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*