NWWI taxatie

Wanneer u een taxatie uit laat voeren wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen een standaard taxatie of een NWWI taxatie. Bij het laatst genoemde betreft het een rapport dat is gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI is een stichting die kwaliteit van de taxatierapporten waarborgt, aangesloten makelaars en taxateurs moeten dan ook aan verschillende kwaliteitseisen voldoen. De rapporten worden middels een uniforme wijze gevalideerd door goed opgeleide en ervaren taxateurs.

Het NWWI zorgt er op deze manier voor dat de rapporten betrouwbaar zijn voor alle betrokken partijen. Geldverstrekkers en de consument kunnen op een NWWI rapport bouwen, omdat gevalideerde rapporten worden geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie. Een ander bijkomend voordeel is dat de rapporten helder zijn opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat particulieren in staat gesteld worden de rapporten ook daadwerkelijk begrijpen. Door te kiezen voor een taxatierapport van een aangesloten taxateur sluit je dus een hoop onzekerheden uit. Hieronder staan de voordelen nogmaals op een rijtje.

De voordelen op een rijtje

 • opgesteld door experts
 • taxatierapport in uw woorden
 • Duidelijke uitleg totstandkoming van de waarde
 • Voldoet aan eisen van hypotheker
 • Ook per email beschikbaar

Via onderstaand formulier een NWWI taxatie voor slechts €395,-

  Naam* Telefoon*
  Email* Adres*
  Postcode* Plaats*
  Doel* Verbouwing*
  Geschatte waarde Soort Validatie*
  Uw bericht:

  Hoe kom ik aan een NWWI rapport?

  Er zijn verschillende manieren om een gevalideerd rapport aan te vragen. U kunt er voor kiezen om uw hypotheekverstrekker een taxateur aan te laten wijzen, maar u kunt dat uiteraard ook zelf doen. Een andere mogelijkheid is om via www.nwwi.nl een taxatie aan te vragen. Zij zoeken dan een aangesloten taxateur bij u in de buurt en laten deze de opdracht uitvoeren. Echter heeft u dan uiteraard veel minder invloed op de prijs van het rapport.

  Wilt u direct een NWWI taxatie aanvragen bij Taxatie Hoofddorp vul dan bovenstaand formulier in en betaal gegarandeerd de beste prijs! Taxatie Hoofddorp legt zich toe op het taxeren, waardoor wij een veel lagere prijs kunnen hanteren dan makelaarskantoren in de omgeving. Heeft u andere vragen neem dan gerust contact met ons op.